Header image
Homepage

Baan

Reglement

Filmpjes

Contact

Links
Het reglement.

Bij SCMN worden wedstrijden gereden in twee klassen.

1:32 'Standaard Plastic'
Van toerwagens tot sport prototypes. Ninco, Spirit, Slot-it, etc. In principe standaard 'uit de verpakking'. Wel mogen een paar aanpassingen worden gedaan om de auto's steviger en voor de houten baan geschikt te maken. Zo mogen de achterassen inclusief banden, velgen en tandwielen vervangen worden. Tuning van het chassis, o.a. met lood, mag ook en daar is veel voordeel mee te behalen. Op de rollenbank worden de auto's getest op maximale snelheid. Die mag niet boven de 28 km/u liggen zodat niet de snelste motor wint maar de beste rijder en/of beste preparateur! Er wordt gereden met standaard 35 Ohm regelaars of digitale regelaars. Superspannende wedstrijden zijn het gevolg. Budget racen in Optima Forma!

Plastic

1:24 Flexi Car
Gereden wordt met Flex 1 chassis van Parma, voorzien van Cheetah motoren en Lexan bodies. Doordat met auto's en regelaars van de club wordt geraced komt het echt aan op de rijkunst. De auto's blijven in hetzelfde spoor, alleen de rijders rouleren over de heats. Ook dit levert superspannende wedstrijden op omdat de beste rijder wint en niet degene met het meeste geld, preparatietijd of handigheid met techniek.

Flex Flex
FelixWeb logo Kennisgeving: Door het bezoeken van deze website geeft u de SCMN toestemming cookies te gebruiken.
©2010 SCMN | Niets uit deze website mag gebruikt worden voor publicatie anders dan op www.scmn.nl zonder schriftelijke toestemming van de SCMN.

Valid HTML 4.01 Transitional Valide CSS